Reserveren

Bij LUXPA huur je jouw wellness ruimte af met maximaal 2 personen in tijdsblokken van 2,5 uur. Iedere ruimte is helemaal voor jou privé ingericht waar je geniet van alle faciliteiten die LUXPA je te bieden heeft. Wij hebben voor je een spa bad in de vorm van een luxe jacuzzi, Finse sauna, infrarood lounge cabine, heerlijk relax bed, een barretje en een aparte ruimte met douche, wastafel, toilet en omkleed mogelijkheden. Luxe is bij ons standaard, zo zijn bij ieder bezoek koffie, thee, infused water, een paar blikjes frisdrank, badlinnen, slippers en jouw gekozen arrangement inclusief. Kies hieronder de Personal Wellness Experience die bij jou past.

Geniet van alle faciliteiten van LUXPA, breng je zintuigen in evenwicht en voel je fit. Dit arrangement is gericht op gezondheid. Er is een heerlijke smoothie en een gezond borrelplankje: een selectie lekkere groenten met een vers bereid mager dipsausje en een ongebrande en ongezouten notenmix.
Dat is LUXPA Fit.

€ 175 voor 2,5 uur (voor 2 personen)

Reserveren

Geniet van alle faciliteiten van LUXPA, breng je zintuigen in evenwicht en ervaar het comfort. Je hoeft even nergens aan te denken, gewoon relaxen. Geniet van een borrelplankje met stukjes kaas, fijngesneden ham, een lekkere lokale notenmix en een extra drankje naar keuze.
Dat is LUXPA Comfort.

€ 175 voor 2,5 uur (voor 2 personen)

Reserveren

Geniet van alle faciliteiten van LUXPA, breng je zintuigen in evenwicht en geniet van elkaar. Speciaal voor jullie worden er rozenblaadjes, extra kaarsjes, vers fruit, chocolade en een heerlijk extra drankje naar keuze klaargezet. Samen romantisch genieten van heerlijke wellness.
Dat is LUXPA Together.

€ 175 voor 2,5 uur (voor 2 personen)

Reserveren

Wanneer kom jij genieten?

Reservering verzetten of afzeggen

Mocht je onverhoopt toch op de gereserveerde datum verhinderd zijn, neem dan uiterlijk 24 uur van tevoren telefonisch contact met ons op om de afspraak aan te passen.

Betaling via iDEAL

Je betaalt je personal wellness experience vooraf via iDEAL. Via mail krijg je een bevestiging van je betaling en reservering.

Op al onze arrangementen zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Je leest ze hier.