Over Ons

Our Commitment

“Breathe in peace, breathe out stress. Relaxing can bring relief to much of what ails you. In our stressful and often negative world, your decision to make relaxing a priority will help you navigate, handle, and minimize stress”

Onze filosofie

Er is iets wat je zintuigen volledig tot rust en in balans brengt. Iets wat je ruimte en tijd voor jezelf geeft. Je komt binnen in een oase van sereniteit. In deze warme omgeving met comfortabele fauteuils, subtiele kleuren en sfeervolle verlichting voel je je echt welkom.

Alles is ingericht en ingesteld op jou: sfeer, geur, eten en drinken. In de wellness van LUXPA worden al je zintuigen subtiel gestimuleerd en zijn ze volledig in harmonie met elkaar. Harmonie wordt gecreëerd door kleuren, vormen en meubels. Bij LUXPA is de sfeer dynamisch, omdat we continu werken aan de ultieme wellness experience.

LUXPA creëert de ultieme wellness experience voor je. En goed nieuws: je komt daar geen andere gasten tegen. Ontspannen en genieten start met gunnen. Als je het jezelf gunt, dan wordt wellness geweldig – echt waar.

Gun jezelf een personal wellness experience. Het is geweldig.

Personal

De letterlijke vertaling van wellness is welzijn. Hoe voel je je in lichamelijk en geestelijk opzicht? Welzijn is iets wat mensen individueel beleven en staat los van welvaart. Het is immaterieel en bevindt zich op een abstract niveau.

In onze ogen ontbreekt het aan mogelijkheden om wellness echt individueel te ervaren. Met LUXPA brengen we daarin verandering.

Bij LUXPA draait alles om jouw ervaring. LUXPA is gericht op je persoonlijke wensen. Wat vind je prettig? Welke geuren, kleuren en muziek vind je aangenaam? Je stelt je bezoek zo samen dat het heel persoonlijk is. Een echte beleving. Kies je favoriete all-in arrangement: LUXPA Fit, LUXPA Comfort en LUXPA Together.

Er zijn veel keuzes om de beleving zo persoonlijk mogelijk te maken. Alles wat je ervaart bij LUXPA is de weerslag van onderzoek naar wat mensen als ultieme wellness beschouwen. We hebben onze kennis op het gebied van beleving, gezondheid en gastheerschap verenigd in de ultieme wellness ervaring. Als je LUXPA eenmaal beleefd hebt, wil je niets anders meer.

Bekijk de arrangementen en reserveer!


Wellness

Alles staat in het teken van je persoonlijke wellness. Om dat te bereiken, bieden we je fantastische faciliteiten. Zo geniet je bij LUXPA van een ware spabad sensatie, Finse sauna en infrarood lounge.

Het nieuwe spabad Marquis Vector zet een nieuwe norm in hydromassage waarbij de nieuwe Jetpod een lineaire stroming levert en geen wervelingen of cross-stromen in het water geeft. Dit resulteert in de perfecte hydromassage. Daarnaast is dit spabad uitgerust met een speciaal SmartClean en filtersysteem waardoor het water 100% gefilterd en perfect gezuiverd wordt.

De Finse sauna is voorzien van een speciaal schaaltje boven de saunaoven. In dat schaaltje kun je Himalaya zoutsteen verwarmen of een persoonlijk aroma kiezen. Het is aan jou.

Alle aroma’s bevatten etherische olie die een voedende, verkwikkende en verfrissende werking hebben op de huid. Deze unieke formule brengt evenwicht in lichaam en geest en heeft bovendien een positieve werking en stimuleren op je bloedsomloop.

In onze infrarood cabine baad je werkelijk in luxe en warmte. De full-spectrum S-curve infraroodlampen volgt de anatomie van je lichaam. Hierdoor lig je ontspannen in de ergonomische bank terwijl de bloedsomloop wordt bevorderd, spierspanningen worden verlicht en gewrichtspijn wordt bestreden. Door de verwarming van de rug en nek heeft deze luxueuze infraroodcabine een gunstig effect op spinale aandoeningen.

Alle faciliteiten hebben een positieve invloed op je algehele gesteldheid, en met name op spieren, gewrichten en bloedsomloop.

Bekijk de arrangementen en reserveer!


Experience

Naast onze spafaciliteiten kun je ontspannen in het relaxbed of even bijkomen aan je eigen bar met comfortabele krukken. Verder heb je bij LUXPA een eigen sanitaire ruimte met toilet, luxueuze regendouche en omkleedruimte. Jouw cabine voorziet je van je favoriete kleur en ook de geur is aan te passen aan je voorkeur.

Daarnaast hoef je als bezoeker niets mee te brengen. Bij ieder bezoek is het volgende inbegrepen: persoonlijke badjas, baddoeken, slippers, volledige privéruimte en een all-in arrangement. Via Spotify bepaal je je eigen playlist. We denken aan al je zintuigen. Bij je arrangement horen drankjes en hapjes, elk arrangement is inclusief koffie, thee, cappuccino, gekoelde frisdranken. Er staat ook een kan met water met munt en citroen.

Producten zoals shampoo, conditioner, douchegel en scrubzout worden ook voor jou persoonlijk gereedgemaakt en zijn bij ieder bezoek ‘vers’. Alles staat in het teken van het creëren van Your Personal Wellness Experience waarbij je echt tot rust komt en geniet van je persoonlijke wellness beleving.

Bekijk de arrangementen en reserveer!